Wie we zijn

CityLink is opgericht door Highbrook Investors in samenwerking met Proptimize. 

Investeren in
last-mile vastgoed

CityLink is een investeringsmaatschappij met een brede blik. We hebben uitvoerige kennis van en ervaring met alle aspecten van vastgoed-development. Onze focus richt zich op last-mile solutions, de groeiende trend in drukbevolkte gebieden.

Voor ons aandachtgebied (de G5: Randstad en Eindhoven) betekent dat extra uitdagingen omdat weinig ruimte beschikbaar is, en de beschikbare ruimte doorgaans voor bewoning wordt bestemd. Het fameuze last-mile problem is in de Randstad, met ruim 8 miljoen bewoners op 8200 km2 een van de dichtbevolkste en belangrijkste economische gebieden van Noordwest-Europa, dus extra nijpend. 

Investeren in relaties

Maar we stoppen niet met last-mile real estate vinden en beschikbaar maken. We committeren ons voor de lange termijn en bouwen dus het liefst aan goede werkrelaties met onze huurders. We investeren niet alleen figuurlijk in onze relaties maar ook letterlijk: als er interessante kansen zijn, zetten we graag onze expertise en middelen in om uw logistieke bedrijf (bijvoorbeeld als last-mile carrier) gezond te laten groeien. 

Investeren in de omgeving

Ten slotte staat last-mile real estate niet in een vacuüm, zeker niet in drukbevolkte gebieden als de G5. We kijken dus graag verder om ons heen en proberen bij te dragen aan de omgeving. We willen de buurten rond ons vastgoed optimaal (laten) ontwikkelen voor onze gebruikers. Ook daarvoor zetten wij onze expertise en middelen in.

CityLink combineert het beste van twee ondernemingen

Wij bouwen aan een last-mile vatgoedportfolio met tailor-made projecten: van grootschalige warehouses tot fijnmazige stadsdistributie. Voor ons als beleggers is het belangrijk dat we daarbij in nauw contact met de gebruikers werken, omdat zij uiteindelijk de waarde van het vastgoed bepalen en ervaren. Wij zijn flexibel en snel maar houden altijd oog voor details en de behoeften van alle betrokken.

Highbrook
Investors

Highbrook werd opgericht in 2010 en is uniek in zijn combinatie van de beste expertise op het gebied van private-equity en van hedgefunds. Met een focus op Noord-Amerika en Europa, richt Highbrook zich met name op rekapitalisatie of herpositionering van ingewikkelde projecten. Snelheid, flexibiliteit en forse kapitaalinjecties kenmerken onze praktijk.

Proptimize

Proptimize bestaat sinds 2012 en heeft sindsdien naam gemaakt als een betrouwbare partner in vermogensbeheer, vastgoedontwikkeling en strategisch advies in commercieel vastgoed. Met een sterke focus op logistiek, industrie en kantoren (zowel bestaand als nieuw) hebben we diepgaande kennis van niet alleen de ‘bricks and mortar’ maar vooral van de markt zelf.

Wij bouwen aan een
last-mile vastgoedportfolio
met tailor-made projecten

 

Voor ons als beleggers is het belangrijk dat we daarbij in nauw contact met de gebruikers werken, omdat zij uiteindelijk de waarde van het vastgoed bepalen en ervaren. Wij zijn flexibel en snel maar houden altijd oog voor details en de behoeften van alle betrokken. We vinden het belangrijk dat al onze projecten toekomstbestendig, duurzaam en energie-efficiënt worden gerealiseerd. Daartoe werken we nauw samen met de eindgebruiker, en zetten we waar nodig vooraanstaande adviseurs in. Onze verantwoordelijkheid begint al bij de locatieanalyse en het ontwerp, en loopt via alle realisatiestappen tot en met de oplevering aan de huurder. Maar ook daarna zetten we natuurlijk graag onze expertise in.

Partners

Aanbod

Bekijk ons aanbod

Sleep om meer te zien