CityLink verhuurt 40.000 m² in Rotterdam Europoort aan WD Europe B.V.

mei 26, 2023

HighBrook Investors en Proptimize hebben hun CityLink portefeuille eind vorig jaar uitgebreid met de aankoop van een logistiek complex in Rotterdam. Het logistieke complex heeft een totale grootte van ruim 40.000 m². Na de aankoop heeft CityLink het complex nu ook volledig verhuurd.

Het complex is gelegen aan de Merwedeweg 4 in Rotterdam op een perceel van ruim 66.000 m² en bestaat uit 39.000 m² warehouse, geschikt voor opslag van gevaarlijke stoffen (ADR) en een vrijstaand kantoorgebouw ter grootte van ca. 1.000 m².

WD Europe B.V. huurt het gehele complex en is een langjarig huurcontract aangegaan. Sinds de oprichting in 2013 richt WD Europe B.V. zich op de wereldwijde e-commerce-industrie en heeft naast het hoofdkantoor in China meer dan 20 buitenlandse dochterondernemingen en meer dan 62 overzeese magazijnen met een totale oppervlakte van meer dan 450.000 m².

HighBrook Investors en Proptimize zijn tijdens deze transactie commercieel geadviseerd door De Mik Real Estate Partners, in collegiale samenwerking met Briq Real Estate & juridisch door Loyens & Lloef.