CityLink

Stedelijk logistiek vastgoed
voor last mile oplossingen

Over ons

“Snel, flexibel, creatief en kapitaalkrachtig: kenmerken die ons onderscheiden en succesvol maken in deze uitdagende markt.”

CityLink is begin 2020 opgericht door HighBrook Investors en Proptimize.

HighBrook Investors

Het HighBrook team investeert alert en doordacht, is opmerkzaam voor opkomende macrotrends en voorziet de meest interessante mogelijkheden om meerwaarde te creëren binnen verschillende vastgoed- en investeringsvormen. Sinds de oprichting in 2010 heeft HighBrook vier fondsen en meerdere co-investeringen opgericht. HighBrook heeft kantoren in Londen, West Palm Beach, New York en Luxemburg.

Proptimize

Proptimize (2012) is een onafhankelijke vastgoedonderneming, actief als ontwikkelaar van logistiek vastgoed en biedt daarnaast aan een selecte groep van (inter)nationale investeringspartners een ‘full service’ asset management platform op het gebied van logistiek, last mile en kantoren.

Door onze lokale kennis en expertise te bundelen met de ervaring op het gebied van het bouwen van vastgoedportfolio’s, vormen we een uitstekend partnerschap om CityLink tot een succes te maken. We combineren dit met een extreem goede service voor onze cliënten en zien dat de portfolio snel groeit en de bezettingsgraad toeneemt.

Partners

Tijdens aankooptrajecten voeren wij een gestructureerde due diligence,
waarbij wij ons laten adviseren door onze vaste partners:

Technisch advies

Milieuonderzoek
Juridisch advies