CityLink verwerft drie nieuwe logistieke locaties met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ruim 28.000 m²

februari 23, 2024

CityLink breidt haar logistieke vastgoedportefeuille uit met de aankoop van drie nieuwe assets. Deze bieden samen een totaal verhuur vloeroppervlak van ruim 28.000 m². Met deze aanwinsten omvat de portefeuille van CityLink nu 92 logistieke objecten.

De eerste locatie bevindt zich aan de Bunschoterweg 99-115 en Arie den Toomweg 31 en 37 te Rotterdam. Het totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt hier ca. 13.000 m². De bestaande huurders zijn Burando en Ship Spare Logistics. Bridgegap heeft deze transactie namens CityLink begeleid en De Mik Real Estate Partners namens verkoper.

De tweede locatie, gelegen aan de Van IJssendijkstraat 176 te Purmerend, biedt een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 11.000 m². PotatoNext, de grootste coöperatie in Nederland op het gebied van consumptieaardappelen, is huurder op deze locatie. Verkopende partij is Moonstone Groep en Renew Real Estate heeft deze transactie begeleid namens CityLink.

De derde locatie, gelegen aan Stuwdam 22 te Amersfoort (IOS-locatie) heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 4.200 m² en een aanvullend buitenterrein van 9.100 m². Onder andere Van Hooft, Bergnet en Vodafone (uitzendmast) zijn hier gehuisvest. Investables heeft deze transactie begeleid namens CityLink en Domicilie namens verkoper Smink Hoevelaken Vastgoed.

Gedurende alle transacties is CityLink juridisch geadviseerd door Loyens & Loeff, milieukundig door Hofstede, technisch door Savills en op het gebied van brandveiligheid door SGS Search.