CityLink breidt haar portfolio uit met de aankoop van een bedrijfsobject in Moordrecht

december 21, 2021
moordrecht

HighBrook Investors en Proptimize hebben onlangs het bedrijfsobject gelegen aan de Grote Esch 490 te Moordrecht aangekocht ten behoeve van de CityLink portefeuille. Het object bestaat uit circa 9.061 m² bedrijfs-en kantoorruimte in combinatie met 143 parkeerplaatsen op eigen terrein.

HighBrook Investors

HighBrook Investors (2010) is een private equity belegger met een focus op value-add vastgoed in Noord-Amerika en Europa. HighBrook Investors richt zich op het verwerven van vastgoed en actief management om zo waarde te kunnen toevoegen.

Proptimize

Proptimize (2012) is een onafhankelijke vastgoedonderneming, actief als ontwikkelaar van logistiek vastgoed en biedt daarnaast aan een selecte groep van (inter)nationale investeringspartners een ‘full service’ asset management platform op het gebied van logistiek, last mile en kantoren.
Door het bundelen van lokale kennis en expertise en met de ervaring op het gebied van het bouwen van vastgoedportfolio’s, vormen HighBrook en Proptimize een uitstekend partnerschap om CityLink tot een succes te maken.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde HighBrook Investors en Proptimize bij deze transactie en zal tevens, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield, de verhuur ter hand nemen.