CityLink breidt portefeuille uit met aankoop bedrijfsgebouw op Distripark Botlek in Rotterdam

april 13, 2022

HighBrook Investors en Proptimize hebben ten behoeve van de CityLink portefeuille een vrijstaand bedrijfsgebouw gekocht aan de Shannonweg 33 in Rotterdam van verkoper Profound Asset Management B.V.

Het aangekochte is gelegen op een perceel van 12.212 m² en bestaat uit twee bouwlagen met vier bedrijfshallen en kantoorruimten. Het object en omliggend terrein is geheel en langjarig verhuurd aan Eriks B.V., een internationaal opererende gespecialiseerde industriële dienstverlener.

HighBrook Investors en Proptimize zijn tijdens deze transactie geadviseerd door Calibre Asset Management BV.

Profound Asset Management B.V. trad op namens de verkoper en werd hierbij technisch geadviseerd door DHVM Vastgoedmanagement, juridisch door SoestVanVelten en fiscaal door RechtStaete.

HighBrook Investors

HighBrook Investors is een private equity belegger met een focus op value-add vastgoed in Noord-Amerika en Europa. HighBrook Investors richt zich op het verwerven van vastgoed en actief management om zo waarde te kunnen toevoegen.

Proptimize

Proptimize is een onafhankelijke vastgoedonderneming, actief als ontwikkelaar van logistiek vastgoed en biedt daarnaast aan een selecte groep van (inter-)nationale investeringspartners een ‘full service’ asset management platform op het gebied van logistiek, last mile en kantoren.

Door het bundelen van lokale kennis en expertise en met de ervaring op het gebied van het bouwen van vastgoedportfolio’s, vormen HighBrook en Proptimize een uitstekend partnerschap om CityLink tot een succes te maken.