CityLink verhuurt bedrijfs- en kantoorruimte in Moordrecht aan Nooteboom Groothandel B.V.

september 22, 2022
Het gehuurde betreft een representatief en zeer multifunctioneel bedrijfscomplex gelegen op een zichtlocatie op bedrijventerrein Gouwepark te Moordrecht. Het totale complex omvat ca. 9.061 m², bestaande uit circa 4.070 m² bedrijfsruimte, circa 3.926 m² magazijnruimte verdeeld over 2 bouwlagen en circa 1.065 m² kantoorruimte. Bij het complex horen ook nog 143 parkeerplaatsen, gelegen op eigen terrein.

Het complex is gelegen op een zichtlocatie op het bedrijventerrein Gouwepark. Gouwepark ligt centraal in de regio Midden-Holland en in de nabijheid van het Gouwe Aquaduct. Het bedrijventerrein is gelegen op grondgebied van de gemeente Moordrecht en wordt omsloten door de rijkswegen A12 en A20.

Tyrenet Nooteboom is specialist in aftersales van autobanden, velgen en automotive accessoires. Ze leveren alle types banden; zowel zomer-, winter- en 4-seizoenenbanden, voor personenvoertuigen, bestelwagens en/of demobanden.

De Mik Real Estate Partners bracht, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield, de verhuur namens CityLink tot stand.