HighBrook en Proptimize laten CityLink uitgroeien tot bijna €500M met twee nieuwe acquisities

oktober 19, 2021

HighBrook Investors en Proptimize hebben zojuist twee extra logistieke panden in Ridderkerk en Lisse gekocht van ongeveer €45M voor de CityLink portefeuille.

Sinds de lancering slechts 10 maanden geleden, heeft CityLink haar portefeuille uitgebreid naar meer dan 50 objecten via 36 afzonderlijke transacties. De totale oppervlakte van de portefeuille van CityLink beslaat meer dan 425.000 m² en wordt gewaardeerd op bijna een half miljard euro.

CityLink streeft ernaar om haar portefeuille volgend jaar ten minste te verdubbelen. Zij is op zoek naar Light Industrial, Last Mile en Distributiecentra panden met een verhuurbaar oppervlakte vanaf 3.000 m². Voor CityLink is het van belang dat deze panden zich bevinden binnen een straal van ±20 km rondom de grote steden in de volgende provincies: Noord-Holland, Flevoland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant en Gelderland.

CityLink werkt ook graag aan forward funding ontwikkelingen met lokale ontwikkelaars.

CityLink: investeren in last mile-vastgoed

Om als “last mile hub” te kunnen fungeren, heeft vastgoed één essentiële eigenschap nodig: een locatie dicht bij de klant. De focus van CityLink ligt op het verwerven van logistiek vastgoed in en rondom de dichtstbevolkte gebieden in Nederland. CityLink investeert in bestaand logistiek vastgoed (gestabiliseerd en transitie), maar ook in herontwikkelingsprojecten en bouwrijpe grond.