HighBrook Investors en Proptimize kopen bedrijfscomplex in Breda van Westpoort Vastgoed

december 20, 2021
Westpoort Vastgoed breda

HighBrook Investors en Proptimize hebben onlangs het verhuurde bedrijfscomplex gelegen aan het IABC 5176 in Breda gekocht van Westpoort Vastgoed ten behoeve van de CityLink portefeuille. Het object bestaat uit circa 5.006 m² bedrijfs-en kantoorruimte.

Westpoort Vastgoed

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commerciële vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en grootschalige retail locaties zoals woonboulevards.

HighBrook Investors

HighBrook Investors is een private equity belegger met een focus op value-add vastgoed in Noord-Amerika en Europa. HighBrook Investors richt zich op het verwerven van vastgoed en actief management om zo waarde te kunnen toevoegen.

Proptimize

Proptimize is een onafhankelijke vastgoedonderneming, actief als ontwikkelaar van logistiek vastgoed en biedt daarnaast aan een selecte groep van (inter)nationale investeringspartners een ‘full service’ asset management platform op het gebied van logistiek, last mile en kantoren.

Door het bundelen van lokale kennis en expertise en met de ervaring op het gebied van het bouwen van vastgoedportfolio’s, vormen HighBrook en Proptimize een uitstekend partnerschap om CityLink tot een succes te maken.

De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde HighBrook Investors en Proptimize bij deze transactie.