HighBrook Investors en Proptimize kopen logistieke bedrijfsruimte in Lisse voor de CityLink portefeuille

oktober 20, 2021

Proptimize en HighBrook Investors hebben een logistieke bedrijfsruimte van circa 60.000 m2 gekocht van Opportunity Vastgoed (voorheen Accres Real Estate) aan de Vennestraat 13- 15 en 17 in Lisse.

Het object bestaat uit twee gebouwen met in totaal 57.836 m2 aan bedrijfsruimte en 1.723 m2 aan kantoorruimte. Gelegen op bedrijventerrein Dever, biedt de locatie een snelle verbinding met Leiden en Hoofddorp. In Dever zijn vooral bedrijven gevestigd die zich richten op distributie, logistiek en transport.

Het bedrijventerrein heeft een goede reputatie in de omgeving en is centraal gelegen in de Duin- en Bollenstreek. Bovendien is het park goed bereikbaar via de N207, N208 (Westelijke Randweg), A4 en A44.

De verkoper werd geadviseerd door NL real estate – Knight Frank. Het object is verhuurd aan C&A Nederland B.V. en Bijwaard Transport B.V.

Over C&A B.V.

C&A Nederland B.V. is een familiebedrijf, één van de grootste ketens van fast-fashion retail en is opgericht in 1841. Het merk heeft meer dan 1.575 winkels en meer dan 40.000 medewerkers. Ook buiten Europa zijn er winkels gevestigd in Brazilië, Mexico en China.

Over Bijwaard Transport B.V.

Bijwaard Transport B.V. is een familiebedrijf gespecialiseerd in internationaal (geconditioneerd) transport binnen de Benelux.