Renovatie van de CityLink bedrijfshal in Capelle aan den IJssel voor huurder Budbee is afgerond

april 7, 2022

De afgelopen maanden werd de logistieke bedrijfshal van CityLink aan de Molenbaan 17 in Capelle aan den IJssel getransformeerd tot een op maat gemaakte logistieke hub voor huurder Budbee.

Met zowel een vernieuwde exterieur als interieur, biedt de bedrijfshal een moderne uitstraling met duurzame toepassingen.

Het complex is gesitueerd in het Hoofdweggebied in Capelle aan den IJssel en is daarmee uitstekend bereikbaar en zichtbaar vanaf de rijksweg A20. Vanuit deze locatie in Capelle aan den IJssel kan Budbee haar klanten in de regio Rotterdam optimaal bedienen.

Over Budbee

Budbee is een van oorsprong Zweedse techbedrijf dat speciaal voor webshops een moderne last-mile service biedt. De bezorgservice van Budbee biedt duurzame en flexibele opties voor meer dan 35 miljoen mensen in Zweden, Finland, Denemarken, België en Nederland.

Over CityLink

Private equity vastgoedinvesteerder HighBrook Investors heeft samen met Proptimize begin 2021 het CityLink platform opgericht. We hebben uitvoerige kennis van en ervaring met alle aspecten van vastgoed ontwikkeling. De focus ligt op stedelijk logistiek vastgoed voor last- mile solutions, dé groeiende trend in drukbevolkte gebieden. HighBrook en Proptimize verwachten dit jaar het CityLink-platform aanzienlijk te laten groeien met acquisities op de Nederlandse markt.