Open sollicitatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een snelgroeiende organsiatie? Kom dan het enthousiaste en groeiende team van CityLink Operations versterken. Omdat wij aan het groeien zijn, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bij CityLink krijg je de mogelijkheid om in een professionele en ondernemende omgeving jouw talenten te ontwikkelen en bij te dragen aan de uitbreiding van de CityLink portefeuille.

Over CityLink

CityLink is begin 2020 opgericht door HighBrook Investors en Proptimize. CityLink investeert in last mile stedelijk logistiek vastgoed in dichtbevolkte gebieden. De gebouwen in onze portfolio dienen als laatste schakel tussen de logistieke keten en consument. Onze investeringsstrategie wordt met name gedreven door het veranderend consumentengedrag als gevolg van e-commerce, verstedelijking en technologie waarbij duurzaamheid, gemak en snelheid centraal staan.

Heb je interesse om bij CityLink aan de slag te gaan? Stuur ons dan je beknopte motivatie en CV toe via onderstaand contactformulier en bij wederzijdse interesse nemen wij spoedig contact met je op.

Bij vragen kun je contact opnemen met Martijn van Rosmalen op telefoonnummer +31 6 52 72 99 98 of via mvanrosmalen@proptimize.nl