CityLink breidt haar portefeuille uit met aankoop bedrijfsruimte in Barendrecht

februari 1, 2022
Donk 3 te Barendrecht

HighBrook Investors en Proptimize hebben ten behoeve van de CityLink portefeuille een bedrijfsruimte aangekocht in Barendrecht. Het bedrijfsobject, gelegen aan de Donk 3 te Barendrecht, is recent door Westpoort Vastgoed verkocht aan CityLink. Het object bestaat uit circa 12.761 m² bedrijfs- en kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Roobol Woontextiel, reeds huurder van het object, zal het bedrijfsobject langjarig terughuren van CityLink.

CityLink werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

Westpoort Vastgoed

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commerciële vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en grootschalige retail locaties zoals woonboulevards.

HighBrook Investors

HighBrook Investors (2010) is een private equity belegger met een focus op value-add vastgoed in Noord-Amerika en Europa. HighBrook Investors richt zich op het verwerven van vastgoed en actief management om zo waarde te kunnen toevoegen.

Proptimize

Proptimize (2012) is een onafhankelijke vastgoedonderneming, actief als ontwikkelaar van logistiek vastgoed en biedt daarnaast aan een selecte groep van (inter)nationale investeringspartners een ‘full service’ asset management platform op het gebied van logistiek, last mile en kantoren.

Door het bundelen van lokale kennis en expertise en met de ervaring op het gebied van het bouwen van vastgoedportfolio’s, vormen HighBrook en Proptimize een uitstekend partnerschap om CityLink tot een succes te maken.