CityLink groeit verder met eigen financiële afdeling

oktober 5, 2022

In minder dan twee jaar heeft de CityLink portefeuille een waarde bereikt van 1 miljard euro en deze groei blijft zich voortzetten. Om de groei verder te bevorderen heeft CityLink ervoor gekozen om een eigen financiële afdeling te openen. 

Om de financiële afdeling operationeel te maken worden twee nieuwe werknemers verwelkomd. Per 1 september 2022 is Sean Slager in dienst getreden als Senior Financial Manager en sinds deze week is Berdien Remmerswaal gestart als Financial Manager.  

Sean Slager heeft jarenlange ervaring in Financial Management met een aantoonbare staat van dienst in de vastgoedsector. Met meer dan 10 jaar werkervaring bij CBRE Nederland zal Sean de financiële afdeling leiden.

Ook afkomstig van CBRE Nederland is Berdien Remmerswaal. Als Financial Manager zal Berdien haar kennis en ervaring toepassen om de financiële afdeling van CityLink te versterken. 

CityLink is eind 2020 ontstaan, vanuit een samenwerking tussen HighBrook Investors en Proptimize, met de intentie om in te spelen op de toenemende schaarste van beschikbare en flexibele logistieke bedrijfsruimtes in en rond de dichtstbevolkte gebieden in Nederland. Met een deskundig team met uitgebreide kennis van acquisitie, asset management, technisch beheer en een uitgebreid netwerk kan CityLink haar gebruikers optimale last mile oplossingen bieden.