CityLink koopt bedrijfsgebouw op bedrijventerrein Heestereng in Ede

december 23, 2021
ede

HighBrook Investors en Proptimize hebben ten behoeve van de CityLink portefeuille een bedrijfsgebouw aangekocht aan de Galvanistraat 119 en Celsiusstraat 18 in Ede.

Het gebouw bestaat uit 14.228 m² kantoor- en bedrijfsruimte en is gelegen op bedrijventerrein Heestereng. Het terrein bevindt zich in het zuidwesten van Ede langs de A12 en A30 bij knooppunt Maanderbroek. Deze ligging biedt een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid. Op deze locatie, van in totaal circa 105 hectare, zijn verschillende kantoren, showrooms en bedrijfsruimtes gevestigd.

Het gebouw is volledig verhuurd aan Iddink Group, een educatieve dienstverlener gericht op Nederlandse, Belgische en Spaanse onderwijsorganisaties.

HighBrook Investors

HighBrook Investors is een private equity belegger met een focus op value-add vastgoed in Noord-Amerika en Europa. HighBrook Investors richt zich op het verwerven van vastgoed en actief management om zo waarde te kunnen toevoegen.

Proptimize

Proptimize is een onafhankelijke vastgoedonderneming, actief als ontwikkelaar van logistiek vastgoed en biedt daarnaast aan een selecte groep van (inter)nationale investeringspartners een ‘full service’ asset management platform op het gebied van logistiek, last mile en kantoren.
Door het bundelen van lokale kennis en expertise en met de ervaring op het gebied van het bouwen van vastgoedportfolio’s, vormen HighBrook en Proptimize een uitstekend partnerschap om CityLink tot een succes te maken.

HighBrook Investors en Proptimize werden tijdens deze transactie begeleid door Colliers. De verkoper, een particuliere belegger, werd bijgestaan door ActiVast Bedrijfshuisvesting.