CityLink start 2023 met succes op vele vlakken

februari 24, 2023

CityLink blikt met trots terug op het afgelopen jaar en is vol vertrouwen het nieuwe jaar gestart. Het jaar 2022 was succesvol voor CityLink, mede door een enorme groei van de portefeuille en een aanzienlijke versterking van het team.

In het laatste kwartaal van 2022 zijn er maar liefst 6 nieuwe medewerkers verwelkomd en 14 nieuwe objecten toegevoegd aan de stedelijke portefeuille. Om iedere medewerker van een geschikte en comfortabele werkplek te voorzien is CityLink onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie aan het Weena 730A in Rotterdam. Het team is binnen een jaar uitgegroeid naar 22 personeelsleden met uitgebreide kennis van acquisitie, asset management, finance en technisch beheer.

CityLink opereert in een vastgoedbranche waar ontwikkelingen, assets en investeringen centraal staan. De portefeuille bestaat uitsluitend uit assets in stedelijke gebieden waarbij de focus ligt op logistics. Om dit te omvatten heeft CityLink haar tagline aangepast naar Urban logistics real estate.

CityLink is blij met deze successen en kijkt uit naar het verder uitbreiden en versterken van het bedrijf in 2023. De organisatie bestaat nu ruim een jaar en heeft een indrukwekkende stedelijke logistieke portefeuille opgebouwd, bestaande uit 85 urban logistics assets, van in totaal 750.000 m² en met daarin 155 huurders. CityLink is niet van plan te stagneren in deze groei; graag zet zij deze door in 2023.