CityLink verhuurt indrukwekkend bedrijfscomplex op GDC Acht in Eindhoven aan Sandvik

oktober 6, 2023

Logistiek bedrijfscomplex gesitueerd aan De Keten 12 in Eindhoven is verhuurd aan Sandvik Mining & Construction. Sandvik is wereldwijd erkend als toonaangevende speler op het gebied van innovatieve apparatuur voor de mijnbouw- en infrastructuurindustrie. Met het sluiten van deze overeenkomst heeft CityLink Sandvik kunnen helpen aan een tweede locatie binnen de portefeuille van CityLink.

Het bedrijfscomplex, ter grootte van circa 4.845 m² bedrijfsruimte en 1.250 m² kantoor- en showroomruimte, is gelegen op een markante hoek- en zichtlocatie op bedrijventerrein “Goederen Distributie Centrum Acht” (GDC Acht) in Eindhoven. Een ideale locatie voor Sandvik om haar bedrijfsactiviteiten op dit bedrijventerrein verder uit te breiden en zich daarmee voor te bereiden op groei en een verdere verbetering van de dienstverlening aan haar wereldwijde klanten.

CityLink heeft met deze succesvolle verhuurtransactie haar positie in de regio versterkt en draagt bij aan de bedrijvigheid en groei van dit bedrijventerrein.

JLL heeft CityLink commercieel begeleid bij de verhuur van dit complex in collegiale samenwerking met Q Bedrijfslocaties.