HighBrook Investors verwerft 33 vastgoedobjecten in Nederland ten behoeve van CityLink-platform

februari 22, 2021
PERSBERICHT

AMSTERDAM, 22 februari 2021 – Private equity vastgoedinvesteerder HighBrook Investors heeft samen met asset manager en ontwikkelaar Proptimize het CityLink-platform opgericht voor investeringen in stedelijk logistiek vastgoed. Het platform wordt gelanceerd met een initiële portefeuille van 33 industrial en last mile objecten met een totale omvang van circa 200.000 m2. Al deze objecten zijn in het laatste kwartaal van 2020 geacquireerd in 16 afzonderlijke transacties. Alle objecten liggen op stedelijk infill-locaties in de Randstad waarvan 70% in en rond Amsterdam en Rotterdam.

HighBrook en Proptimize verwachten dit jaar het CityLink-platform aanzienlijk te laten groeien met acquisities op de Nederlandse markt.

De acquisities van de eerste 33 objecten in het platform zijn ondersteund door Citystone Group BV Bert Angel Consult en Wallstone Capital. De due dilligence is begeleid door Loyens & Loeff, Savills. Building Consultancy en Hofstede cs. Het portfolio en financieel management van CityLink wordt uitgevoerd door Everglow Real Estate Management en het technisch management door Square Four.

Bron: PropertyNL