Logistieke portefeuille van CityLink bereikt 1 miljard euro en kondigt tal van nieuwe teamleden aan

juni 14, 2022

Sinds haar oprichting in november 2020 heeft CityLink haar Nederlandse stedelijke logistieke portefeuille snel uitgebreid tot een waarde van ongeveer € 1 miljard. Dit omvat drie recente off-market transacties van in totaal € 90 miljoen en meer dan 60.000 vierkante meter in de regio’s Amsterdam en Utrecht.

CityLink is eind 2020 ontstaan uit een samenwerking tussen HighBrook Investors en Proptimize, met het oog op de toenemende schaarste van beschikbare en flexibele logistieke bedrijfsruimtes in en rond de dichtstbevolkte gebieden in Nederland. Met een deskundig team met uitgebreide kennis van acquisitie, asset management, technisch beheer en een uitgebreid netwerk, kan CityLink haar gebruikers optimale last mile oplossingen bieden.

Om de klanten in haar portefeuille nog beter van dienst te kunnen zijn is CityLink Operations B.V. opgericht, een volledig toegewijde exclusieve beheermaatschappij met eigen personeel om premium service te kunnen leveren. Het CityLink Operations team is voortvarend samengesteld en het bedrijf heeft de afgelopen 5 maanden 11 professionals aangenomen.  Een van deze mensen is senior-adviseur en  expert in de ontwikkeling en verhuur van logistiek vastgoed, Bert Angel, die zal opereren als chairman. Bert Angel heeft meer dan 30 jaar in de logistieke vastgoedsector gewerkt en was werkzaam bij de wereldwijde logistieke ontwikkelaar Prologis en ook vele jaren bij het Havenbedrijf Rotterdam. Verder verwelkomden zij in het team: Elvira Langbroek, Chris Versluis, Hüseyin Demirgünes, Jordi Croninck, Maxwell Jansen, Lennaert van Rossum, René Geertsema, Steven Bijl, Damir Uremovic en Carmen Kwak.

Hiermee blijft CityLink het aanbieden van stedelijk logistiek vastgoed faciliteren dat voldoet aan alle behoeften van haar gebruikers.